Vážení zákaznicí, tým VIVO JOGURTY čerpá dovolenou mezi 16.08 a 23.08. Poslední balíky pošleme Vám 15.08. Od 24.08 budeme pracovat v běžném režimu.

  • 1 z 2
 

Kefír VIVO

7 hodnocení
 

Kefír VIVO – mlékárenská bakteriální kultura pro výrobu domácího kefíru. Kultura obsahuje unikátní přírodní symbiózu - mikroflóru kefírových zrn z bakterií různých druhů.

Balení obsahuje 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů kefíru

Vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu

15 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce

Doručíme zákvasky VIVO kamkoliv po celé České republice a Slovensku

Dostupnost Skladem (> 10 ks)
Běžná cena 120 Kč
Ušetříte 20 Kč (–17 %)
100 Kč
   
Kód produktu 3287043
Výrobce VIVO
Kategorie E-SHOP
 

Kefír VIVO - mlékárenská kultura pro domácí výrobu živého domácího kefíru.

2 lahvičky s bakteriemi pro přípravu až 12 litrů kefíru v jednom balení.

6m Pro dospělé a děti od 6 měsíců

 Složení:

  • Kefir fermento
  • Lactococcus lactis
  • Streptococcus thermophilus
  • Leuconostoc mesenteroides
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium lactis
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
  • Lactococcus lactis ssp. lactis

Zákvaska Kefír VIVO obsahuje unikátní přírodní symbiózu - mikroflóru kefírových zrn, sestávající z bakterií různých druhů a kmenů. Tím se Kefír VIVO liší od mnoha výrobků řady Biokefír, které nemají ve svém složení kefírové zrna a které zahrnují pouze laktobacily a občas bifidobakterie. Kefírové bakterie potlačují růst škodlivých bakterií a střevní infekcí. Kefír má příznivý vliv na metabolismus a významně snižuje riziko vzniku onkologických onemocnění. Pravidelná konzumace živého kefíru zvyšuje rychlost metabolismu. To pomáhá k normalizaci tělesné hmotnosti a reguluje obsah tělesného tuku. Kefír VIVO - to je skutečný kefír, který má chuť a vůni dobře známý každému od dětství.


Příprava tak snadno a hlavně rychle!

Priprava New

 

Jak vybrat správně?

 Vyber Plus FIT

Hmotnost 0.022 kg
Balení obsahuje 2 lahvičky s živými bakteriemi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.