• 1 z 2
 

Jogurt s laktulózou VIVO

7 hodnocení
 

Jogurt VIVO s laktulózou - mlékárenská bakteriální kultura pro domácí výrobu probiotického jogurtu s přídavkem 500 mg laktulózy. Patří mezi velmi oblíbené produkty.

Balení obsahuje 2 lahvičky s živými bakteriemi pro postupnou výrobu až 12 litrů jogurtu

Vydrží 12 měsíců při teplotě +2 až +4 °C v původním obalu

30 miliard užitečných bakterií v každé lahvičce

Doručíme zákvasky VIVO kamkoliv po celé České republice a Slovensku

Dostupnost Objednáno
100 Kč
Kód produktu 3287035
Výrobce VIVO
Kategorie E-SHOP
Položka byla vyprodána...
 

Jogurt s laktulózou VIVO - mlékárenská kultura pro domácí výrobu jogurtu s přídavkem 500 mg laktulózy.

2 lahvičky s bakteriemi pro přípravu až 12 litrů jogurtu v jednom balení.

6m

Pro dospělé a děti od 6 měsíců.

vout_small

Lze použít v čisté formě jako probiotikum.

 

Složení:

  • Laktulóza
  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium lactis

Stejně jako obyčejný jogurt VIVO, zákvaska jogurt VIVO s laktulózou může být použita pro výrobu domácího mléčného výrobku. Avšak dávka laktulózy v lahvičce (500 mg) je určená pro příjem celkového objemu najednou. Vzhledem k tomu, že spotřebovat litr hotového jogurtu jako jednou porci není jednoduché, je tudíž nejvyšší účinek laktulózy dosažen při použití zákvasky v čisté formě (bez fermentace). Zatímco mléčné výrobky, připravené ze zákvasek Jogurt VIVO a Jogurt VIVO s laktulózou nebudou mít významné rozdíly (při použití normální porce – 200ml).

Jogurt VIVO s laktulózou je symbiotikem. Zahrnuje tak probiotické prospěšné bakterie a probiotické látky (laktulózy). Tyto dvě složky navzájem zvyšují působnost a tím poskytují maximální účinek.

Užitečné vlastnosti jogurtu s laktulózou

  • obnovuje a udržuje zdravou mikroflóru střeva, urogenitálního systému, horních dýchacích cest, kůže a sliznice;
  • stimuluje růst a aktivitu vlastní mikroflóry (bifidobakterie a lactobacily);
  • podporuje imunitu a přispívá k rozvoji vlastního interferonu;
  • napomáhá odolávat střevní infekcí a hnilobným bakteriím;
  • normalizuje trávení, zlepšuje peristaltiku, zabraňuje zácpě.

Co je to laktulóza? (neplést s laktózou)

Laktulóza - přírodní látka produkovaná hlubokým zpracováním mléka. V nezměněném stavu dosáhne tlustého střeva, kde stimuluje růst a vývoj velmi užitečných bifidobakterií a lactobakterií. Laktulóza je zcela neškodná (s výjimkou vzácných případů jednotlivé nesnášenlivosti), na základě laktulózy se produkuje mnoho různých léků, včetně léků pro malé děti, těhotné a kojící ženy.

Vlastnosti laktulózy:

  • stimuluje růst užitečné mikroflóry;
  • utlačuje aktivitu patogenních bakterií;
  • poskytují ochranu před střevními infekcemi;
  • snižuje zatížení na játra;
  • aktivuje lokální imunitní systém;
  • stimuluje syntézu vitamínů;
  • zabraňuje tvorbě žlučových kamenů v játrech;
  • snižuje průtok neurotoxinů do krve;
  • podporují absorpci minerálů;
  • stimuluje funkce střev.

 Jak konzumovat zákvasky v čisté formě (bez kysání)?

Do lahvičky s bakteriemi přidejte lžíci teplé pitné vody (37-40°C). Ne více než 42° C! Uzavřete lahvičku, protřepávejte, dokud se prášek nerozpustí a vypijte. Vhodné je konzumovat 1-2 lahvičky denně ihned po jídlu po dobu 1-3 týdnů. Pro maximální účinek můžete kombinovat s konzumací zakysaných mléčných výrobků. Pro přímou konzumaci používejte vždy lahvičky originálně uzavřené, které ještě nebyly otevírány.

 

Příprava tak snadno a hlavně rychle!

Priprava New

 

 

Jak vybrat správně?

 Vyber Plus FIT

 

Hmotnost 0.022 kg
Balení obsahuje 2 lahvičky s živými bakteriemi
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
3.4.2017 11:58
Tento jogurt je podle chuti v ideální kondici a není kyselý.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.