Jogurt VIVO s laktulózou

 

Jogurt VIVO s laktulózou - probiotická mlékárenská kultura pro domácí výrobu jogurtu s přídavkem 500 mg laktulózy. Patří mezi velmi oblíbené produkty.

Co je to laktulóza? (neplést s laktózou)

Laktulóza - přírodní látka produkovaná hlubokým zpracováním mléka. V nezměněném stavu dosáhne tlustého střeva, kde stimuluje růst a vývoj velmi užitečných bifidobakterií a lactobakterií. Laktulóza je zcela neškodná (s výjimkou vzácných případů jednotlivé nesnášenlivosti), na základě laktulózy se produkuje mnoho různých léků, včetně léků pro malé děti, těhotné a kojící ženy.

Objednat Jogurt s laktulozou VIVO

Vlastnosti laktulózy:

  • stimuluje růst užitečné mikroflóry;
  • utlačuje aktivitu patogenních bakterií;
  • poskytují ochranu před střevními infekcemi;
  • snižuje zatížení na játra;
  • aktivuje lokální imunitní systém;
  • stimuluje syntézu vitamínů;
  • zabraňuje tvorbě žlučových kamenů v játrech;
  • snižuje průtok neurotoxinů do krve;
  • podporují absorpci minerálů;
  • stimuluje funkce střev.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.