Garance kvality VIVO

 

 Nevyšlo to? Na vše naše výrobky poskytujeme neomezenou garanci.

Garance kvality

Poradíme a kompenzujeme vaše náklady.

Společnost VIVO neustále kontroluje a sleduje kvalitu svých produktů. Každý z procesů podléhá přísné kontrole, než se vydá na svou cestu k Vám. Občas se stane, že zákvaska nefunguje. Proč?

 

Jsou několik důvodů, proč může kysání selhat:

 

      Red sign little Špatná teplota mléka. Teplota fermentace by měla být v rozmezí 37 - 40°C

      Red sign little Nesprávná doba zrání. Doba fermentace by měla být v rozmezí 6 - 8 hodin

      Red sign little Přidání zákvasky do příliš horkého mléka, více než 42°C. 

      Red sign little Použití nekvalitního mléka. Někdy výrobci přidávají do mléka antibiotika

      Red sign little Použití znečištěné nádobí. Všechny nádoby před použitím by měly být opláchnuté vařící vodou

      Red sign little Vadná mlékárenská kultura. Výrobní vady, popřípadě nesprávné uskladnění 

               garance kvality VIVO

Nahlásit problém

Naši odborníci Vám pomůžou určit vzniklý problém a zároveň Vám poradí jak se jim pro příště vyvarovat. Veškeré vzniklé problémy nesmí být však v rozporu s příbalovým letákem u výrobku či s návodem na stránkách distributora.

Problém nám můžete nahlásit prostřednictvím formuláře. 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.