Vážení zákaznicí, tým VIVO JOGURTY čerpá dovolenou mezi 16.08 a 23.08. Poslední balíky pošleme Vám 15.08. Od 24.08 budeme pracovat v běžném režimu.

7 výhod domácích mléčných výrobků VIVO

1) Domácí fermentované mléčné výrobky vařené s použitím mléka a čistých mlékárenských bakteriálních kultur neobsahují přídavky, stabilizátory, zahušťovadla, barviva, ochucovadla, cukr, atd. Například populární jogurt, který najdete skoro v jakémkoliv obchodě obsahuje: normalizované mléko, cukrový sirup; zahušťovadla: guarová guma, guma z lusku rohovníku, pektiny; příchuť identická s přírodní; regulátory kyselosti: citrát sodíku a vápníku, odstředěné sušené mléko, a nakonec - glukóza s tím, co jsme čekali! – s použitím jogurtové kultury a laktobakterie. Nepřítomnost různých přidaných látek v potravinářských výrobků je extrémně důležitá v dětské výživě.

2) Mléčné domácí výrobky, to jsou čerstvé nápoje s příjemnou přírodní chutí a vůně. U mnoha jogurtů z obchodu uvidíte pouze uvedenou konečnou životnost a nikdy nevíte, jak dlouho produkt stál na polici v obchodě.

3) Domácí mléčné výrobky, vařené přímým zaočkováním mléka pomoci mlékárenských bakteriálních zákvasek - jsou to stále "živé" produkty. Obsahují vysokou hladinu prospěšných bifidobakterií a kyseliny mléčné, které hrají hlavní roli pro zdraví člověka. Mezi “jogurty z obchodů“ je mnoho produktů, které jsou sterilizovány. Sterilní jogurty mohou být skladované déle, ale mají sníženou biologickou hodnotu. Občas prodávaný jogurt ani nemusí obsahovat kyselinu mléčnou. Takový pseudojogurt je výroben z pasterizovaného mléka do kterého se přidává želatina pro hustotu, kyselost a chuť se vytváří pomocí ovocných koncentrátů. Dokonce i nejlepší moderní jogurty hromadné výroby obsahují 10-100 krát nižší koncentraci bakterií mléčného kvašení, než produkty připravené doma.

4) Mléčné výrobky domácí přípravy, neobsahují cizí mikroflóru. Mikrobiologické studie odhalují velký počet cizí mikroflóry včetně kvasinek v jogurtech z obchodu. Musíme mít na paměti, že i když jsou řádně skladováno v ledničce při nízkých teplotách, mikroby jak prospěšné tak i cizí, dále žijí. Užitečné bakterie postupně mohou slábnout a ztratit svou účinnost a naopak, některé cizí bakterie se mohou dokonce množit v produktu a to včetně nebezpečných hodnot.

5) Proces přípravy fermentovaného mléčného výrobku doma obsahuje dokončení přirozeného procesu fermentace. To umožňuje nejen dosažení maximálního obsahu prospěšných bakterií, ale také vysoké koncentrace metabolických produktů (vitamínů, aminokyselin, peptidů a dalších látek). Při hromadné výrobě mléčných výrobků se proces kysání obyčejně zastavuje chlazením příliš brzy. Kontroluje se reprodukce laktobakterií, ale kyselost výrobku. Snaží se udržovat kyselost pouze na pH 4,6, aby chuť produktu nebyla příliš kyselá. Hromada spotřebitelů má stále ráda sladkou chuť.

6) Domácí mléčné výrobky jsou léčivé. Před konzumací produkt, můžete přidat nějaké ovoce. Při hypertenzi je velmi užitečné přidat černou jeřabinu, brusinky, rakytník řešetlákový, rybíz, sušené meruňky. Při ateroskleróze a onemocnění ledvin - hloh, jahody, brusinky, řešetlák, borůvky.

7) Pomocí širokého sortimentu bakteriálních zákvasek VIVO může být výroben nejen jogurt, ale různé mléčné výrobky, které mají unikátní léčebné vlastnosti:

Jogurt VIVO - mlékárenska bakteriální kultura pro přípravu domácího jogurtu s obsahem klasické jogurtové kultury, obohacená o acidofilní kmeny.

Banner Jogurt 312x360

Jogurt s laktulózou VIVO - mlékárenska bakteriální kultura pro přípravu domácího jogurtu s laktulózou. Symbióza probiotických bakterií a probiotické laktulózy. Přídavek laktulózy napomáhá rozvoji potřebných bakterií přímo ve střevě.

Banner Jogurt s laktulozou 312x360

Symbilact VIVO - mlékárenska bakteriální kultura pro přípravu probiotického kysaného mléčného výrobku Symbilact. Moderní probiotikum s velkým množství prospěšných bakterií. Silný startér pro obnovu střevní mikroflóry.

Banner Symbilact 312x360

Kefír VIVO - mlékárenska bakteriální kultura pro přípravu tradičního zakysaného nápoje s příjemnou jemnou chutí pro každodenní výživu.

Banner Kefir 312x360

Bifivit VIVO - mlékárenska bakteriální kultura pro přípravu hustého kysaného probiotického nápoje s příjemnou jemnou chutí, vhodného pro děti od 6 měsíců.

Banner Bifivit 312x360_1

FIT Jogurt VIVO – mlékárenská bakteriální  kultura (zákvaska) pro domácí výrobu jogurtu s obsahem klasické jogurtové kultury a laktobakterie gasseri.  FIT Jogurt VIVO je speciálně navržen pro lidi, kteří se chtějí zbavit nadváhy a chtějí si udržet skvělou sportovní postavu.

Banner FIT Jogurt 312x360

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.